کد خبر 870463
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۲
کره

در حالی قیمت کره در بازار با افزایش قیمت ۵۰ درصدی نسبت به سال گذشته مواجه شده است که بالغ بر ۶۵میلیون یورو ارز رسمی به نرخ ۴۲۰۰ تومانی برای واردات این محصول از ۲۱ فروردین تاکنون اختصاص پیدا کرده است.

به گزارش مشرق، بر اساس لیست منتشر شده از سوی بانک مرکزی از دریافت کنندگان ارز رسمی به نرخ ۴۲۰۰ تومانی، ۱۶ شرکت از ارز دولتی برای واردات کره استفاده کرده‌اند که مجموعا به ۶۵ میلیون و ۸۶۱ هزار و ۳۱۱ یورو می‌رسد که همه این میزان از بانک دریافت شده است.

بیشتر بخوانید:

داروسازها با ارز دولتی «بخارشور» وارد کردند +سند

کالاهای وارداتی که اسمشان منتشر نشد

حال آنکه بر اساس آمار رسمی منتشر شده از سوی بانک مرکزی قیمت هر کیلوگرم کره پاستوریزه در هفته جاری در شهر تهران ۴۳ هزار و ۲۶۹ تومان ارزیابی شده است که نسبت به هفته قبل ۲.۸ درصد نسبت به هفته مشابه سال قبل، ۱۹.۴ درصد و نسبت به هفته مشابه سال قبل ۴۹.۲ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است و مشخص نیست چرا و بر اساس کدام قانون و مصوبه قیمت کره با این میزان افزایش قیمت مواجه شده است؟

همچنین جای سوال است که چرا دستگاه‌های نظارتی نسبت به این مسئله واکنش نشان نداده و با گرانفروشان برخورد نمی‌کنند؟

برای توضیح در این زمینه پیگیری‌های متعدد از مسئولان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و انجمن صنفی صنایع لبنی، بی‌نتیجه ماند و کسی حاضر به پاسخگویی نشد.

اما علی رجبی- رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات - در این باره گفت: برای ما به عنوان توزیع کننده و فروشنده لبنیات و کره نیز سوال است که چرا باید این محصول با افزایش قیمت این‌چنینی مواجه شود درحالیکه نه تنها ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفته بلکه بسته‌بندی و قالب بندی آن هزینه چندانی ندارد.

وی با تاکید بر اینکه افزایش حدود ۵۰ درصدی قیمت کره منطقی نیست، تصریح کرد: این سوال در ذهن ما هم ایجاد شده که چرا باید قیمت کره از ابتدای امسال تاکنون حدود ۳۰ درصد و نسبت به همین بازه زمانی نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش قیمت پیدا کند.

رجبی اظهار کرد: هر قدر دیگر هزینه‌های جانبی بسته‌بندی و قالب بندی کره وارداتی افزایش یابد، آنقدر روی قیمت تمام شده این محصول تاثیرگذار نیست، چراکه بخش بسیار زیادی از آن را مواد اولیه یعنی همان کره وارداتی شامل می‌شود که طی این بازه زمانی و بر اساس لیست منتشر شده از سوی بانک مرکزی از ارز ۴۲۰۰ تومانی استفاده کرده‌اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات تصریح کرد: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و بازرسان و ناظران بازار باید در این زمینه پاسخگو باشند و علت افزایش قیمت کره را بررسی کنند تا بتوانیم بازار را به تعادل برسانیم و مردم در این میان زیان نبینند.

- طبق اعلام بانک مرکزی شرکت‌هایی که دلار ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کره گرفته‌اند، بدین شرح است:

کد یا شناسه ملی - نام شخص یا شرکت - کد بین‌المللی - کالا - مجموع ارز دریافت شده از بانک مرکزی

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
    8 0
    کاش من هم یک کره بودم! هم دلار بگیرم و هم گران شوم!
  • IR ۱۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
    4 0
    وقتی کسی به کسی نیست هرج و مرج میشود و این که شرکتی ارز دولتی بگیرد و ان را. آزاد بفروشد فقط یک معنا دارد نبود نظارت و بی تفاوتی و اهمال سه قوه قضائه، مقننه و مجریه تا این هماهنگی شکل نگیرد و وزرای مربوطه عزل نشوند و.اختلاسگران و مجرمین مجازات نشوند و مجلس همچنان با رانت گرفتن و لابی کردن استیضاح و نظارت وبررسی نکند مشکل حل که نمیشود هیچ بلکه بیشتر خواهد شد
  • IR ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
    0 0
    #ما همه كره هستيم.............خوب برخورد كنند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس